Verder slaat nieuwe weg in om gekwalificeerde werknemers aan te trekken

In Nederland is er momenteel een tekort aan gekwalificeerde medewerkers in verschillende sectoren, waardoor werkgevers het steeds moeilijker vinden om geschikte kandidaten te vinden. Dit tekort aan potentiële medewerkers kan leiden tot grotere concurrentie tussen werkgevers en vertraging van de groei van bedrijven. Om deze uitdaging aan te pakken, wil Verder graag op unieke wijze laten zien en horen wat zij als werkgever kan betekenen voor toekomstige medewerkers.

Verder heeft in samenwerking met boinq®, specialist op het gebied van multimediale recruitment, een podcast opgenomen. Deze podcast biedt een kijkje achter de schermen van de Verder Groep als werkgever. In de serie werkgeversverhalen worden Marjanne van de Koolwijk, International HR manager bij Verder, en Jeroen van Oosterhout, Marketing Director bij Verder Liquids, geïnterviewd door Bas Resink. In deze podcast vertellen zij alles over het Verder DNA en hoe Verder Enabling (Your) Progress biedt aan huidige en eventueel nieuwe werknemers.

Voor Marjanne en Jeroen was het opnemen van de podcast een nieuwe ervaring, maar zijn trots op het eindresultaat. De podcast biedt waardevolle inzichten in de Verder Groep als werkgever en wat het bedrijf te bieden heeft aan werknemers. Luisteraars kunnen meer te weten komen over het Verder DNA en hoe zij zelf het verschil kunnen maken bij Verder als werknemer.


Direct de podcast in het Nederlands luisteren


Wil je eerst meer weten over de bedrijven binnen de Verder Groep? Hieronder lees je daar alles over maar luister daarna vooral onze podcast die je vertelt wat Verder uniek maakt als werkgever.


De Verder Groep bestaat uit bedrijven die innovatieve en betrouwbare producten ontwikkelen en produceren voor klanten in verschillende sectoren, waaronder chemie, drinkwaterproductie, machinebouw, farmacie, voedingsmiddelenindustrie en OEM’ers.

  • Verder Liquids is toonaangevend fabrikant van pompoplossingen voor de hygiënische en industriële industrie. 
  • Terwijl ProMinent Verder zich richt op de ontwikkeling en productie van componenten en systemen voor doseren van vloeistoffen en waterbehandeling. 
  • De joint-venture KNF Verder bedient klanten in diverse sectoren, zoals medische technologie en laboratoriumtechnologie. 
  • Verder Scienfitic biedt innovatieve laboratoriumapparatuur voor onderzoek en kwaliteitscontrole.
  • Aerox verkoopt de Aerox-Injector voor geurreductie in de feed- en foodindustrie, rubberbanden- en tabakindustrie. 
  • Pindustry is een investeringsmaatschappij die zich richt op innovatieve industriële producten in de Benelux, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland.

Careers at Verder

Terug naar het overzicht